Jouw stem telt! Enquête ‘Wonen in De Blesse’

Jouw stem telt! Enquête ‘Wonen in De Blesse’

Vul de enquete in!

Op dit moment is er veel te doen in onze gemeente Weststellingwerf over het onderwerp woningbehoefte in de kleine(re) dorpen. Ook is er specifieke aandacht voor de leefbaarheid in de dorpen en om de positie van starters op de woningmarkt te verbeteren.

Sinds dit voorjaar is een werkgroep opgericht om ons te verdiepen in deze materie. Het doel is te kijken waar de problemen liggen in De Blesse qua wonen, onderzoeken wat mogelijke oplossingen kunnen zijn en wie of wat we nodig hebben om deze zaken op te kunnen lossen.  

We hebben een enquête samengesteld met een aantal vragen waarvan de uitkomsten ons gaan helpen om inzicht te krijgen waar de behoefte op het gebied van wonen liggen. Hoeveel mensen zoeken hier een huis? En wat voor soort huis is er behoefte aan? Ook ex-inwoners (bv jeugd die hier niet meer woont) die graag terug willen keren kunnen de enquête invullen.

Wil jij/ wilt u deze enquête voor ons invullen? De enquête heb je in de brievenbud ontvangen en kunt u inleveren bij de Hagedoornstraat 37.

De enquête kan je ook digitaal invullen.

Vul de enquete in!

Eén enquête per persoon inleveren. De enquête is anoniem.

De sluitingsdatum is 16 juni 2023. 

Bedankt voor jouw/uw deelname.

Werkgroep ‘Wonen in De Blesse’
Daan Mars, Erwin Bosma, Rudie van der Merk, Rieneke van de Pol, Gijs van der Merk en Miranda Bakker

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws